Home / Tips / Wingfoil verzekering Sportzeker: wingfoil schade en reisverzekering
wingfoil verzekering

Wingfoil verzekering Sportzeker: wingfoil schade en reisverzekering

Ons oog viel op een gave actie van Sportzeker. Het biedt onder andere wingfoilers een reisverzekering die ook nog eens materiaal verzekert in Nederland. Sportzeker is opgericht door watersporters en ontstaan vanuit de behoefte watersporters een verzekering te kunnen bieden waarmee ze onbezorgd het water op kunnen. Bekijk de details van de wingfoil verzekering in dit blog.

Wat biedt de wingfoilverzekering?

Met een wingfoilverzekering van Sportzeker ben je het verzekerd bij schade- en diefstal. Daarnaast wordt direct een reisverzekering voor het wingfoilen geboden. Je kan de verzekering samenstellen zoals je wilt. De verzekering omvat de volgende mogelijkheden c.q. dekking:

  • materiaalverzekering voor je wingfoil-materiaal met een dekking van 3500 Euro;
  • reisverzekering wingfoilen via a.s.r. verzekeringen;
  • aansprakelijkheidsverzekering bij wingfoil-ongelukken (optioneel);
  • ook een aantal andere sporten zijn meeverzekerd. Dus doe je ook aan kitesurfen, dan ben je hiervoor ook direct verzekerd.

Kosten wingfoil verzekering

Het materiaal is 365 dagen per jaar verzekerd, ook bij schade door eigen schuld.
Een complete dekking vanaf 9,95 Euro per maand en je materiaal is voor 3500 Euro per persoon gedekt. Als voorbeelden van verzekerde schadegevallen geeft Sportzeker het verliezen van een foil of wingfoil-set, beschadigd materiaal etc.

Meer informatie en verzekering afsluiten

Heb je een verzekering nodig voor wingfoilen? Dat is aan jezelf. Sportzeker biedt in ieder geval goede mogelijkheden op maat voor wingfoilers en andere sporters. Meer informatie over de wingfoil verzekering is de lezen via Sportzeker.nl. Daarnaast kan je daar de verzekering ook direct afsluiten.


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *